Om oss

Blomqvist & Mårtensson Rör- & Oljeservice AB grundades 1999 av Tomas Blomqvist och Peter Mårtensson. Idag är vi närmre 20st anställda med lokaler i Norra Åsum, 11km söder om Kristianstad.

Vi har certifierad personal inom svetsning så som TIG, MIG och MMA. Samt hårdlödning och VVS-montering.
Vi utför även rörisolering med olika beklädnad och plåtmontage för flertalet förekommande plåtarbeten. Legotillverkning och smide inom byggsektorn är jobb som vi också tar oss an.

Tillsammans med starka samarbetspartners besitter vi bred kompetens för att kunna designa, tillverka och leverera allt från små detaljer till hela system inom värme, vatten, ånga och gas.  

Vårt mål är att tillgodose våra kunders behov och önskemål och med största kvalitet. Vi bygger gärna långsiktiga samarbeten med kunderna där vi snabbt kan stå till tjänst och där kunden känner sig trygg med oss som leverantör.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION:

Tomas Blomqvist
Peter Mårtensson

Peter Mårtensson

+46 708 77 22 73

peter@bmror.se

Våra samarbetspartners

Nyheter

Fjärrvärmecentral

Läs mer

Fotografering

Läs mer

Ny hemsida

Läs mer

Legoarbeten

Vi kan ta hand om hela produktionen eller montering/svetsning av enskilda detaljer, även av material som kunden själv levererar.

Plåt & isolering

Vi har många års erfarenhet inom tunnplåtsbearbetning, byggplåt och rörisolering. Allt arbete utförs enligt dagens gällande normer och standarder.

Gasinstallationer

Vi utför godkända installationer för gas åt huvudsakligen industrin, men även andra företag som t.ex. restauranger och åt privatpersoner.